Mmmm,nystekte kråkeboller er jammen godt på en søndag. Og gjærbakst lukter jo så deilig også. Dette er boller som klippes opp i et kryss på toppen etter heving,en lager en grop og drysser i litt kanel og en smørklatt før bollen toppes med perlesukker før de stekes
I går bakte jeg kringle med vaniljekrem, den ble kjempegod. ) Du finner oppskriften under. ). OPPSKRIFT. (Jeg doblet denne)50 g Gjær100 g Smør3 ,5 dl Melk ( bruk gjerne helmelk, men skummet fungerer også
24 stkDeig250 g margarin5 dl vann250 g hvetemel6 eggPynt1-2 ss vann2 dl melisKok opp vann og smør i en kjele, og rør inn hvetemelet, sett det deretter til avkjøling
Hei hopp. Har du noen gang smakt hjemmelagde kringler. Om ikke er det på tide, for det er virkelig godt. Disse er uten melk, melkeprodukter, egg og gluten