Men i går laget jeg lavkarbo ostekake igjen og noterte ned det jeg brukte i min kake. Svigermor og jeg laget denne for noen uker siden, men vi skrev ikke ned oppskriften
Denne ostekaken er fromasjaktig og slett ikke så mektig. Dette er en kake som passer like godt som dessert etter en god middag som på kakebordet, og det ikke noe i veien for å lage kaken klar et par dager før servering
Jeg skulle bare ha med en "ekstra" kake, og da landet jeg på denne lekre, knæsjrosa ostekaken. Den er elegant, frisk og syrlig og har et lokk av bringebærgelé
Kjennetegn for snickers er jo den gode kombinasjonen mellom sjokolade, karamell og peanøtt - og eg var veldig spent på om eg ville klare å lage ei vellykka ostekake på første forsøk
mai og jeg tenkte å komme med noen forslag de nærmeste dagene. Jeg starter med en ostekake. Pynt den enten med masse bær eller lag det norske flagget av blåbær og bringebær
Bland sammen kjekssmuler, kanel og smør. Visp sammen rømme, sukker og vaniljefrø. Trykk blandingen jevnt ut i formen og stek bunnen ved 175 °C i 10 minutter
Den har en delig og sprø bunn laget av Oreo kjeks. Dette er en fantastisk ostekake. Inni er det deilig myk kremost med et hint av karamell, og på toppen er det seig karamell
Kjør kjeks og mandler til fine smuler i en foodprosessor. Rør sammen smuler og det meltede smøret. Fordel kjeksbunnen jevnt i kakeformen og press den forsiktig ned
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.