Akkarat ja!
Matgleder
Matgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 tomatboks
  • 3 sjalottløk
  • fiskekraft
  • creme fraiche
  • olivenolje
  • 5-7 minutter i pannen, og de er ferdige
  • 500 gram Sepia (blekksprut)
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 5 hvitløkkløfter
  • 15 salvieblader
  • 1 lite glass hvitvin (kan sløyfes)
  • 400 gram spaghetti
  • 5 minutter Ha i vinen og la surre
  • 3-4 minutter til
  • 1 løk
  • 3-4 hvitløkkløfter
  • 3 spskj olivenolje
  • 3 spskj hakket persille
  • 800 gram tomater
  • Salt og pepper
  • 1 kilo Octopus
  • 3-4 minutter Legg i octopusen og la småkoke i
  • 20 minutter Ha tilslutt i resten av persillen

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.