Er du en av de som er flink med kostholdet i hverdagen og skeier ut i helgene. Ofte er man veldig strukturert i hverdagen med både mat og trening , så kommer helgen og da mener mange at man har fortjent noe mer
Den har masse farger og ser dermed fin ut, man spiser jo som kjent også med øynene. Jeg laget også en blanding av avocado, sjalottløk og fetaost som jeg la over salaten
Det er noen matvarer som har et bedre rykte og rennome enn andre. Indrefilet, lammelår,T-bone steaks og så videre er godt kjent og anerkjent som fantastiske matvarer og måltider
De ulike elementene kan du lage til helt ulike tider, og det er lett å planlegge godt slik at selve anretningen på tallerken og ferdigstillelse av retten tar ikke så lang tid når du får setter igang
Rensk dine egne reker,og smaksopplevelsen blir noe helt annet. Denne har jeg brukt en del til tapas,smaker og nydelig som egen rett, med salat og brød til
Panert fisk er også supergod helgematog er med på begge oppskriftene jeg skal dele med dere i dag. Men det går fint å lage hjemmelaget mat som er sunt og like godt , hvis ikke bedre etter min mening da
Et lite hei og hallo imellom både slitsomme og spennende flytte- og oppussingsøkter. Det et eneste som trenger å varmes opp er aspargesen, så her snakker vi mye smak og lite oppvask
Dette er hva jeg alltid lager hvis jeg skal ha besøk av mange og vil slippe mye styr rett før gjestene kommer, eller hvis jeg ikke har tid å lage til noe den dagen
Det er en klok og dypsindig visdom. Hvis jeg holder meg unna tøysepratet og kommer til saken, så får du her oppskrifter på gode og gjennomprøvde dipsauser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.