Hele middagen i en form, veldig lettvint, men riktig så velsmakende. Her kan du egentlig bruke det du har av grønnsaker og kjøtt/pølser, hovedsaken er at alt får surre sammen med god kraft og godt krydder
Fredag og snart påske. Fant ut at jeg måtte gjøre litt stas på mannen i hus i dag, siden vi har holdt ut med hverandre i 5 år, så da ble det plankesteik, som han er så glad i
Et bugnende smørbrød med godt pålegg og fristende garnityr ser lekkert ut og smaker nydelig. Det skal egentlig ikke så mye til av ingredienser, utrolig hva man kan finne hvis man leter godt nok i kjøleskapet
Dette er et greit middagsalternativ når dagene blir litt for korte i juletravelheten, et smørbrød som er enkelt å lage, mettende, godt og like raskt å lage som egg og bacon
Del avocadoen i to, fjern den store steinen, ta ut innmaten og skjær avocadoen i skiver, ha litt presset citron over slik at den ikke blir misfarget, avocado inneholder masse E og B vitaminer så vi burde bruke litt mere avocado
Smørbrød med røkelaks smaker nydelig i seg selv og ekstra nydelig med hjemmebakt rugbrød som har fått en rask tur i brødristeren og dette fylte egget i tillegg
Nachos kan du lage på denne måten som er alt i en form eller du kan lage nachos dirrekte på hver sine tallerkener og sette de i ovnen, jeg synes det er enklest å lage retten på denne måten, godt er det uansett
Skal du først ha en god biff er indrefilet tingen, men skal jeg være helt ærlig synes jeg entrecote er like så godt og har mye mere smak enn indrefilet, i og med at entrecote har mere fett, og har fettet mere fordelt i kjøttet , det er fettet som gir den gode smaken på kjøttet
En god og enkel hverdagsmiddag, dette er en middag som barna vil elske. Jeg har brukt pastasløyfer av fullkorn, synes det smaker noe bedre enn vanlig pasta, men det er en smakssak
Uansett hvordan vi tilbereder laks så er det sunn mat med viktige næringsstoffer, laks er en av de fiskesorter som er viktig å spise opptil flere ganger i uken, og siden vi spiser laks så ofte, gjelder det å variere
Sørg for å få en entrecote som er godt mørnet, og la kjøttet ligge fremme på kjøkkenbenken minst en halv time før det skal stekes slik at det får romtemperatur
Jeg elsker burgere, en lettvint og herlig middag - av og til. Nå når det er sommer steker vi burgerne ute på grillen, det er enkelt og greit, og jeg synes burgerne får en ekstra god smak når de er grillet ute
Dette er en salat med litt "mat" i som smaker nydelig til stekte koteletter, karbonader, eller fisk, jeg serverte den sist til ovnsbakt laks og det passet kjempefint