Saltbaktdelikatesseløk er et herlig tilbehør til både biff og fisk. Hvis du ikke har delikatesseløk, kan du også bruke annen løk som for eksempel sjalottløk
Hvitløk. Sjalottløk. Den beste måten og oppbevare dette er i ett tørt norges glass med en tett lokk. Vil du ha en smakfull sprøhet til retten, passer dette krydderet til fisk, kjøtt og salater
løk, hvitløk, timian og bacon freses i smøret. ha på hvitvin, kyllingbuljong og soyasaus. 2 store løk (finhakket) 2 fedd hvitløk (fin hakket) 1 ss timian 1 ss hakket bacon 1 ss smør 3 dl hvitvin ( vis du ikke har så går det fint å bytte ut med mer kyllingbuljong) 7 dl kylling buljong 2 ss soyasaus
Denne metoden passer på både hvit og rosa fisk. Legg sitronskiver og hakket purre og persille i buken på fiskenBland eggehviter med salt og tilsett vann
Når løk bakes i ovn får får den en nydelig søtsmak og blir myk og delikat. Godt dryppet med olivenolje blir dette en ren delikatesse, smaker utrolig godt til grillmat, til alle kjøttretter og det er supert på et tapas bord
Ha i bittelitt Olivenolje, Sett in Leveren, Løken, Paprikaen og Chilien. Hakk Løken Til Ringer. Kutt Paprikaen, Sjampinjongen Og Grønne Chilien i Terningsstørrelser
Jeg leste på TRINESs MATbloggog Mat på bordet om konfiserte tomater oghvitløk. Hvitløk confit. Sterkt inspirert av de to flotte matbloggerne lagde jeg dette med noen få endringer
Hell på olje og salt, pepper og krydder. Kutt litt av toppen av en hvitløk slik at båtene kommer frem. Klem litt på hvitløken slik at båtene blir litt løse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.