Kok opp risen etter anvisning på esken. Ha i risen og stek til gjennomvarmt. Skyv grønnsakene og risen ut til siden på stekepanna og hell eggene i midten
Liker du asiatiske smaker, er dette en nydelig og rimelig rett. Stektris. Neste dag er det bare å ta frem en stekepanne, litt nøytral olje oppi, krydre kjøttet med litt salt og pepper, og steke den ferdig (gjennomstekt)
Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
Stektris er ikke bare stektris. Jeg har laget en vegetar versjon til våre kjøttfrie middager, og vi hadde grønnsaksrester fra en tacomiddag, så derfor er paprika av ulike farger brukt her, men jeg har også hatt i proteinkilder som stekt tofu, egg, kylling eller svinekjøtt, så her er det bare å «freestyle» til din egen smak
asiatisk. kok så risen og avkjøl den. etter noen minutter tilsetter du risen og blander godt når risen er blandet inn, heller du i eggene og blander godt
Stekt hodekål og ris er en av favorittrettene i hverdagen hos oss. Related PostsAloo methi – Stekte poteter med urterPatta gobi – Stekt nykål og poteterTofu paprika masalaSoya matar sabziChilipasteKachumbar – Tomatsalat
For meg er stektris litt latmannsmiddag. Kokt ris. Ofte lager jeg for mye ris og stort sett alltid blir det restemat-middag, altså stektris, dagen derpå
Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. 1 ss riseddik. 1 ss riseddik. Denne sausen passer ypperlig og gir den mektige fisken et smaksmessig løft
Sausen er laget av typiske asiatiske smaker, lett å lage og hever retten godt. Stektris med grønnsaker er en fin måte å bruke de grønnsakene som begynner å synge på siste vers, eller rester fra wok eller annen grønnsaksmiddag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.