Christmas Cake with Royal Icing
detsoteliv.no
detsoteliv.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Forberedelse 1 uke i forveien
  • 750 g fruktblanding (se tips)
  • 1 sitron
  • 1 dl mørk rom eller brandy
  •  
  • Kakedeig
  • 300 g smør
  • 300 g brunt sukker
  • 6 store egg
  • 150 g mørk sirup
  • 550 g hvetemel
  • 1,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts nellik
  • 0,5 ts kanel
  •  
  • Til dynking
  • mørk rom eller brandy (mengden bestemmer du)
  • tykk aluminiumsfolie til å ha rundt kakeformen
  •  
  • Dekking av kaken
  • 3 dl aprikossyltetøy
  • 1 kg råmarsipan (se tips)
  •  
  • Royal Icing (hvit sukkerpasta)
  • 3 plater gelatin
  • 4 ss kokende vann
  • 2 ts sitronsaft
  • 60 g flytende glykose (se tips)
  • 1 kg melis (se tips)
  •  
  • Pynt
  • rød og grønn farget marsipan
  • sølvkuler

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.