Det som ofte er en stor utfordring er å spise noe annet enn bare kald julemat fra julemiddagen, i den sammenheng kommer julepålegg inn i bildetDe siste dagene har Guri og jeg vært i Trøndelag og som vanlig før Jul går mye tid til med å lage mat
Hva slags frukt ognøtter jeg bruker, varierer litt fra år til år, men deter alltid korinter, rosinerogsultanarosiner, i år erdetogså tørkede epler, noen røde cocktailbær fordi de gir fin farge og litt blandede nøtter (mandler, pistasje, pecan oghasselnøtter)
Og best av alt den ersuper enkel å lage, med bare to ingredienser. Foto og tekst. I stedet for å skjære nougaten i firkanter kan du ha nougatmassen i små konfektformer mens den ennå er flytende
Risbollerer min barndoms favorittjulebakst og en av få tradisjonelle ‘bakverk’ jeg lager til jul. Jeg synes deter veldig godt men disse kan godt utelates hvis man ikke har romessens, eller hvis man ikke er så glad i smaken av det
Jeg har allikevel gått og tenkt på at jeg ønsker å lage en versjon med quinoa istedet for hvit ris. Skyll quinoa i varmt vann og ha den i det kokende vannet
Når du bruker foodprocessor i stedet for å male mandlene for hånd, går detsuperkjapt å lage også. Denne oppskriften ersuperenkel, og gir marsipan som er veldig lett å jobbe med
Nå begynnerdetog haste med alt som skal være ferdig til jul, litt stresset kanskje. Stekt squash med chorizo og couscousOppskriften på stekt squash finner du her
Her i huset må vi typ gjemme det fra oss selv (vi skal jo liksom på sol og bad semestersnart. eks Dumle) og/eller Marshmallows i, det blir så sinnsykt godt
Smelt den hvite sjokoladen i et varmebad og ha oppi en SS med delfiafett, når røra blir blank og fin skal dette brukes som pynt på kaken, topp den med en neve eller to bringebær, det gjør VIRKELIG det lille ekstra for kaken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.