Fermentering

Fermentering

Fermentering
Hjemmelaget yoghurt av kokosmelk

Hjemmelaget yoghurt av kokosmelk

Hjemmelaget yoghurt av kokosmelk. 12. 06. 2015 kl. 19. 06 i. Oppskrifter. Én kommentar. Jeg kjøpte meg nylig en yoghurtmaskin, noe jeg har hatt planer om å gjøre en stund
Kombucha – fermentert te

Kombucha – fermentert te

Når fermenteringen er ferdig, er det fortsatt sukker igjen i teen, men mengden avhengig av hvor lenge den har stått til fermentering
Si ost... eller kimchiiiiii

Si ost... eller kimchiiiiii

På skolen har jeg valgfag asiatisk mat.  Og neste uke er det koreansk mat som står på menyen. Og for å få den ekte opplevelsen måtte vi starte produksjonen av kimchi allerede i dag
Enkel KimChi

Enkel KimChi

Kim Chi er Koreas nasjonalrett, og den brukes også til å sette smak på mange andre koreanske retter, som denne Kimchi gryta
Nydelig fermentert ketchup

Nydelig fermentert ketchup

Jeg har masse myse stående, så dere som kommer på fermenteringskurset mitt på søndag får med dere myse til å eksperimentere med hjemme om dere lyster
Vannkefir (vann med probiotika)

Vannkefir (vann med probiotika)

Sitron kan droppes, men det setter litt ekstra fart på fermenteringen om du har det med. Oppskriften under tar for seg vanlig fermentering i 24-48 timer, og da er det ikke noe å bry seg om. Hvis du ikke vil lage en ny sats etter endt fermentering, så kan du lagre kefirkornene i sukker vann (1 liter vann, 4 ss sukker) i kjøleskapet i flere uker
Rejuvelac – en fermentert drikk

Rejuvelac – en fermentert drikk

Etter å ha lest et innlegg om rejuvelac på en av favorittbloggene mine Feed me, bestemte jeg meg for å prøve og det var slettes ikke så avansert som det høres ut