Hjemmelaget yoghurt av kokosmelk. 12. 06. 2015 kl. 19. 06 i. Oppskrifter. Én kommentar. Jeg kjøpte meg nylig en yoghurtmaskin, noe jeg har hatt planer om å gjøre en stund
På skolen har jeg valgfag asiatisk mat. Og neste uke er det koreansk mat som står på menyen. Og for å få den ekte opplevelsen måtte vi starte produksjonen av kimchi allerede i dag
Sitron kan droppes, men det setter litt ekstra fart på fermenteringen om du har det med. Oppskriften under tar for seg vanlig fermentering i 24-48 timer, og da er det ikke noe å bry seg om. Hvis du ikke vil lage en ny sats etter endt fermentering, så kan du lagre kefirkornene i sukker vann (1 liter vann, 4 ss sukker) i kjøleskapet i flere uker
Etter å ha lest et innlegg om rejuvelac på en av favorittbloggene mine Feed me, bestemte jeg meg for å prøve og det var slettes ikke så avansert som det høres ut