Servert med druesalat, potetbåter, grønnsaker (på pose selvsagt) og saus (også pose. Etter å ha kommet hjem fra en fin ferie I Georgia, så er det godt å slappe avmed kjente , kjære matretter
Rød karripasta, som lages av rød chilipepper er uunnværlig i den thailandske kjøkkenet. Red Curry Paste er en våt krydderblanding med kremet konsistens
Servér medgrønnsaker, potet/blomkålstappe og en god saus. Jeg hadde kjøpt ytrefiletavsvin, men her kan du sikkert bruke indrefilet hvis du liker det best
Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der. Denne ble dratt frem i dag og med kombinasjon av man tager hva man haver så endte det med dette til middag i dag
Sil potetene og la dei avkjøle seg litt. det smake bedre med grilla fersken enn nektarin. Grill kjøtet på svak varme (tid avhengeav kor steikt du vil ha kjøttet og kor tjukk fileen er)
Sil sausen og la den sitte på lav varme på en plate mens du gjør klart resten. Sammen medsvinekjøttet valgte jeg å servere stekte grønnsaker og sopp, sammen med boulangère-poteter og en søt sennepsaus
Server gjerne med noen wokede grønnsaker og evt. Gni ytrefileten godt inn med salt og pepper. Finhakk hvitløk og chilli, og bland det godt med de andre ingrediensene
) Svin kan selvsagt erstattes med f. korianderStek grønnsaker og svinefileten - gjerne hver type hver for seg, sånn at alt får riktig steketid, hvis du har tid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.