Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres medstekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
Ha salt og pepper på torsken og stek den i smør. Mens du steker kan du bruke en skje til å helle smøret som ligger i panna over fisken, da får du ekstra god nytte av den gode smaken i smøret
smør og olje til steiking. Krydre med salt, pepar og timian. 2 pk lettsalta torsk. Skjær blomkål i små bukettar og surr i steikepanna i litt smør og olje i 10 min
- Fres først poteter, gulerot og persillerot i en varm panne med olivenolje, salt og pepper. Torsken. - Fres så blomkål og sukkerertene i en varm panne med olivenolje, salt og pepper
Kok selerirot og poteter møre og lag en mos medsmør, salt og pepper. Del bacon opp i små biter og stek sammen medtorsk i en panne noen minutter til torsken er gjennomstekt og bacon sprøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.