Remulade. De fleste har vel vært i Danmark og spist gode danskesmørbrød. Danske smørrebrød. Salatblader. Gode, store smørbrødpasser godt, både til lunch og til kvelds i fjellheimen også ♪♫
Her har jeg laget et fyll avavokado med ananas og cherrytomatertilsatt litt sitron og krydder. Det er lite som er så godt som et ordentlig brasmørbrød med masse digg
Har du ikke planlagtdagens lunsj kan jeg kanskje friste med deilige rekesmørbrød. Rekene er helt klart best vinterstid, selv om de passer best å spise sommerstid i sola
Denne pulledpork sandwhichenhar jeg laget til meg selv som lunsj noen dager, veldig godt og en påminnelse om hvor privilegert jeg er som kan spise lunsjen min hjemme av mine egne råvarer
Skjær opp landbrødet i fire lange skiver, hell på litt olivenolje og gni hvitløk på begge sider. sweet chilli sause eller egen marinadeav olivenolje, chilli og lime
I original"oppskriften" (plukket den opp på et matprogram på BBC Food) skalsmørbrødet også varmes i ovn, men jeg synes den smaker bedre kald og passer perfekt som lunsj eller lett middag en varmsommerdag
Sammen med litt rødkål og nylageteplesalat kunne vi nyte et saftig og velsmakendesmørbrød. Litt for lite til en middag, men nok til et par gode smørbrød
Legg på salat og roastbeefskivene oppå salten, ha løk mellom lagene med roastbeef og pynt med capers og parmesan, legg på en klatt dressing og hakkedetomaterDressingenlager du slik
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.