Honningglasert lammeskankmed rødvinssaus, kantareller, råstekte grønnsaker, selleri- og potetpuré. Lammeskank har jeg lenge ønsket å prøve, og jeg var ørlite skeptisk
Det tar litt tid, men er ellers ganske enkelt. Lammeskanker kommer vi stadig tilbake til. Denne gangen valgte vi potet-og selleri-rotmos, og honning-glaserte grønnsaker med hint av chili, samt tomatsaus, som tilbehør
Ovnsstekte grønnsaker og laks med himmelsk enkel hollandaise. Lar du sausen stå og putre litt kan du spe den med litt og litt vann, den tykner nemlig når den står og putrer i vannbadet
Pynt kyllingen medeplerog persille. Har du ikke cider, funker det fint medeplejuice). Legg kyllingen med brystsiden ned, klipp (med en kyllingsaks) på hver side av ryggraden, og kast denne
Dette blandes og knuses sammen med en stavmikser til nesten alt av klumper er blandet sammen. “Det enkle er ofte det beste sies det”, og jammen har de rett
Eggeplommer piskes med sukkeret til en fast eggedosis. Smak og tilbehør er opp til deg. I en egen bolle pisker du fløte til krem med vaniljesukker, deretter vender du eggedosisen inn i kremen
Mos bananer med en gaffel og rør inn havregryn, havremel, kanel, kardemomme, salt og rosiner. La «deigen» hvile i et par minutter så grynene eser litt ut og form flate, klissete cookies på et bakepapir
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkeltog utrolig godt 4 laks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.