Marsipankake til fest
Alt godt
Alt godt
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 egg
  • 180 g sukker
  • 120 g kveitemjøl
  • 60 g potetmjøl
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1/2 liter kremfløte
  • 2 dl sitronbrus (sprite eller 7up)
  • 800 g marsipan
  • 160 grader, ikkje varmluft. Knekk egga i vispebollen, og ha i sukkeret. Pisk dette til stiv eggedosis, det tek gjerne 5-10 minutt Bland saman det turre i mellomtida, og gjer forma klar ved å dekke botnplata med bakepapir og knepp den igjen. Pass på at kanten på botnplata vender oppover, vender den ned kan røra renne ut.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.