Omelett. Server med et lite dryss parmesan og pinjekjerner. en god neve grønnkål, grovhakket. Når egget er fast nok, bretter du omeletten over den andre halvparten
Jeg har aldri hatt så veldig sans for grønnkål, og har slitt med bruksområder for denne kålen. Har du ikke tørkemaskin kan du sikkert bruke en stekovn med laveste varme og døren på gløtt
Skjær purreløk i skiver og stek sammen med asparges i litt smør. Denne er super å ha i matpakka også, jeg synes i hvert omelett er godt både varm og kald
Retten jeg presenterer her kan serveres vegetarisk, evt sammen med potetstappe. Jeg har fått veldig sansen for grønnkål i det siste og spiser det flere ganger i uken i ulike varianter
Grønnkål er lastet med forbindelser som antas å ha beskyttende effekt mot kreft, inkludert sulforafane som er et stoff som har vist seg å bidra til å bekjempe dannelsen av kreft på molekylært nivå
Dette er en super middag å lage når man har det travelt og ikke har tid til å kokelere i timesvis. )3egg 1-2 dl fløte/cremefraiche2 dl revet ostsalt og pepper1 vårløk1brokkolica 300 gr laks ( varmrøkt)evnt urtersmør en formlegg i fisk, brokkoli, vårløkstrø over revet ostpisk sammen egg fløte og krydder og hell det over i formenStekes i 20 min på 200grader 1-2 dl fløte
Etter å ha vært i hagen å putlet på, var jeg sulten og omelett er en sikker vinner for meg. Sett stekepannen på platen med en klatt smør eller olje del potetene i biter og surr de samen med oppskåret bacon
Rør gjennom varmt pasta å tjene, topping med ekstra parmesan og olivenolje, hvis du vil. Sett pinjekjerner, parmesan, hvitløk, olje, grønnkål og sitronsaft i en food prosessor og suse til en pasta
omelettmed asparges. Denne omeletten stekes i langpanne. Denne retten jeg idag vil dele med dere er enkel å lage, og passer godt til både frokost, lunsj, middag og kvelds
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.