Sopp (Jeg brukte Portobello ogAromasjampinjong)ShiitakesopptregangertrePersillerotOlivenolje/SmørMelkSaltBalsamikoLøk (Jeg brukte gul, delikatesse og sjalott løk)SoppkraftFres løk
oktober, kommer her min favoritt oppskrift på eple og pærekake med marsipan. Denne kaken er saftig og god og smaker kjempegodt som den er, eller sammen med vaniljeis eller vanilje - eller lime kesam
Jeg tror jeg ville for mye med den, hadde for høyt ambisjonsnivå og gjorde den stresset (les. Å lage surdeigsbrød er litt omstendelig å komme inn i, men når man først skjønner seg på mating av starter og gir seg hen til melkesyrebakterienes forunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
Den kan spises med smør og sukker eller geitost på og brukes til pølser. hvetemel Fremgangsmåte Kok potetene med eller uten skall og mos dem etterpå mens de er varme
Jeg tror jeg ville for mye med den, hadde for høyt ambisjonsnivå og gjorde den stresset (les. Å lage surdeigsbrød er litt omstendelig å komme inn i, men når man først skjønner seg på mating av starter og gir seg hen til melkesyrebakterienes forunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
Grill eller sprøstek proscitto, og la den renne av på kjøkkenpapir. Forvell asparges- og voksbønner i et par minutter i det kokende vannet, til aspargesbønnene begynner å blismaragdgrønne
Denne deilige eplekaken bakes av gjærdeig og smaker kjempegodt lun med pisket krem til. Hvis du ikke er så heldig å ha et epletre i hagen, eller kjenne noen som har det, så bugner butikkene nå med gode norske epler
mai nærmer seg og det er ikke alltid lett å vite hva man skal servere. Kaken lages i en langpanne og pyntes med krem og ferske bær i det norske flaggets farger
og senest i dag så understreket hun at det er viktig med godt renhold når man lager glutenfritt. Jeg pleier å se på God Morgen Norge, og favorittdelen min av sendingen er når Wenche lager mat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.