FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketStumbleUponGoogleRedditLinkedInSkriv utLik dette. En deilig sjokoladekrem med smak av kaffe og vanilje som kan trylle selv de kjedeligste kaker og cupcakes om til ren magi
Oppskriftmelkesjokoladekrem. Den er passe søt, veldig luftig, smelter i munnen og har en skikkelig god sjokoladesmak pga melkesjokoladen den inneholder
-). Oppskrift. Ferdig sjokoladekrem klar til bruk. Oppskrift. En av de beste kremene som er oppfunnet. Denne er veldig enkel å bruke, og må være den enkleste frostingen å farge
Har lenge vært på jakt etter en oppskrift på melkesjokolade brownies som likner på de fra BIT. Fant oppskriften på nettstedet Epicurious som jeg bruker mye, der finnes en utrolig bra samling av oppskrifter
Når alt er smeltet og du har en klumpe-fri røre er den klar. OppskriftMelkesjokolade Fudge. I dag vil jeg dele en kjempe enkel oppskrift med dere som hverken krever baking eller mye forberedelser
Jeg fant denne oppskriften på thatcakechick. Har lenge vært nysgjerrig på hvordan det smaker når en lager sjokoladekrem av avokado og kakao, og det smakte overaskende godt av sjokolade
Her er oppskrifta eg har brukt. Det er en omvenning og litt vanskelig i starten, men eg har blant anna funne fram til to fantastiske frukostfavritter laga med kokosmelk eg ønsker å dele -
Jeg visste med en gang jeg så oppskriften at dette var noe for meg. Sjokoladekrem eller "Chocolate Pots de Crème" som den heter på fransk er en oppskrift jeg fant på bloggen Passion 4 Baking. -)200 g 70 % sjokolade2,5 dl H-melk2,5 dl fløte45 g sukker1 ts espresso pulverkaffe6 store eggeplommer1 ss vaniljeekstrakt eller vaniljesukkerGrovhakk sjokoladen i store biter og legg i en bolle som tåler kokende væske. Hell sjokoladerøren i 8-10 små porsjonsformer eller i en stor ildfast form
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.