Makrell er en god matfisk, som jeg tror også mange barn kan like om de får den stekt. Det er nå det er sesong for makrell, og du får den veldig rimelig i fiskediskene
Stekt laks med ovnsbakte grønnsakerGrønnsakene skar jeg i 0,5 cm tykke skiver, la dem på stekebrett og strødde revet parmesanost over og bakte de i ovnen til osten ble gyllen
Menyen ble selvsagt forandret dagen etter, pir er en delikatesse, så vi spiste sprøstekt pir med grønn salat og en dressing av creme fraiche med pepperrot
Makrell. Skjær 3-4 kutt over ryggen på makrellen - slik at fileten ikke krøller seg sammen når den blir stekt eller grillet. Makrellen skal ha den lengste steketiden på skinnsiden, 1-2 minutter avhengig av størrelsen og varmen på grill eller stekepanne. 4 rensede makrellfileter med skinn
Tidligere denne uka prøvde jeg og Fredrik oss på noe som kunne ligne hjemmelaget kebab. Jeg liker ikke "vanlig kebab" som du kan få kjøpt på diverse jalla-kebabsjapper og i tillegg er jeg fan av hjemmelaget O R D E N T L I G mat, og denne "kebabtallerkenen" ble absolutt godkjent fra oss begge
Tilsett så kyllingen med salt og pepper og litt raspet ingefær, og la den bli gjennomstekt. 1 - 2 ss karri (kan bli litt stekt med 2 ss). 1 - 2 ss karri (kan bli litt stekt med 2 ss)
TIPS. SUNN OG ENKEL MIDDAG. 01. 04. 2016 kl. 16. 45 i. Blogg. Ingen kommentarer. Jeg er veldig glad i å lage god mat fra bunnen av, men det trenger ikke alltid være så tidskrevende som mange tror
/skrevet i samarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggen også. Det var egentlig ikke planen, men jeg får altså spørsmål om fremgangsmåten på Snapchat hver eneste dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.