Probably there are as many recipes for this as there are Americans, but according to Lisa who writes the FANTASTIC blog Homesick Texan (can't wait to try out more of her recipes as well, link HERE) this is an authentic recipe for Texan Cornbread (and she is definetely right, being a Texan herself)
Skillet-baked cornbread er en tradisjonell type "quickbread" i landlige USA, spesielt i sør. På helt tradisjonelt vis lages dette brødet ved å varme opp litt baconfett, talg eller annen olje i en tung støpejernspanne og deretter helle et røre basert på maismel, egg og melk direkte i det varme fettet
Sett ovnen på 220 grader. Bland de tørre ingrediensene for seg, og de våte for seg. Bland så de våte ingrediensene inn i de tørre, og rør godt til du har en klumpfri røre
MaisBrød. Det begynner å bli endel variasjoner av deigen jeg bruker til Luftige horn. Denne gangen ble det Maisbrød til TacoBurgerne jeg har lagd til en utfordring
Posted on 28. august 2016 by Anne Lise Dalene in Brød. Jeg kom over en oppskrift på maisbrød på Pintrest og tenkte at blandingen av øl, bacon og ost burde slå an i mange hjem
'Cornbread' muffins med mais og Jalapeños. Cornbread er et vanlig brød i det amerikanske kjøkken, særlig knyttet til sør- og sørveststatene, men etter å ha laget Cornbread første gang, vil jeg heller si at sukkerbrød er en mer presis beskrivelse
1 rød chilli, uten frø4 ss kokende vann2 dl hvetemel2 ts salt4 dl maismel (polenta)3 ts bakepulver1 ts sukker1 ts salt3 piskete egg3 dl melk50 g smeltet smør2 ss finhakket frisk korianderDel chillien i to, legg den i en liten bolle og dekk den med kokende vann
Vi har kommet inn i en periode der vi skal prøve mat vi aldri har laga før. Da jeg opplever at flere venner sender meg oppskrifter på div de mener jeg må teste ut
One of our favorites is firebird stuffing, which is cornbread based with chiles and cranberries. After some searching and trial and error, I have developed the stuffing into a gluten-free Firebird Cornbread instead of stuffing
Irish beef stew er en klassiker som koser seg selv i gryta, for det meste da. Det spises veldig mye indrefilet her til lands, som vi vet så har hvert dyr bare litt av det slaget
Varmende suppe. Denne suppa startet som en gresskarsuppe i planleggingsfasen. Ønsket var å få til en gresskarsuppe, men jeg hadde nok kjøpt feil gresskar til dette formålet
Grillspid (Shish-kebab) med svinekjøttdeigSøt maisbrød (Sweet Cornbread)Del på. Har du spist en del på Kinesisk restaurant, har du helt sikkert vært borti denne retten
"Chili con carne" betyr jo chili med kjøtt på spansk, og er vanligvis laget med oksekjøtt. Oppskriften som trolig ble brukt av amerikanske pionerer i den ville vesten besto av tørket oksekjøtt, talg, tørket chilipepper og salt som ble blandet sammen og formert til en slags murstein, og deretter tørket slik at den kunne bli kokt i en gryte på tur
TacoBurger. Hamburger eller Taco. Hva med en TacoBurger. I forbindelse med Matbloggsentralens og Arlas Tacoutfordring, har jeg lagd Tacoburger med fetaost, maisbrød, hjemmelaget tomatsalsa og stekt avocado til middag i dag
Crock Pot Yankee Pot Roast w/ Cornbread (beatcancer2010. A classic Hungarian recipe from “God Mat Fra Hele Verden” (Delicious Food From All The World) published by Schibsted in 1971
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.