Skrell poteterog selleri og kutt de i så tynne skiver du klarer. Potet ogsellerirotgrateng. Jeg har blitt sponset av EXTRA EVJE med lokalprodukter, og denne gang prøvde jeg ut Viltpølsene med rødvin fra JENS EIDE
Fårikål servertmed potet i persillesmør, focaccia, skogsbær, og en god hvitvin. Basert på erfaring gir løk, hvitløk og ingefær en god aroma til det meste, så derfor startet jeg med å surre dette i litt olje først
Ha alt i en ildfast form, ha over smeltet smør over potetene, krydder, dill, og hvitløkfeddene. Når det er ferdig, tas skallet av hvitløkfeddene og smør innholdet utover potetene
Skjær soppen i skiver og brun dem i en panne med smør og olje, sammen med finhakket sjalottløk. Den kan brukes til biff, men er ikke like mør som indre -og ytrefilet
Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
For at ingen skulle oppdage dem så forseglet de alle ingrediensene i en leirgryte og begravde den med varmt glør under bakken, dekket den til med jord, og lot den brasiere sakte, til den ble ferdig
Smak til med salt og pepper. Dagens middag ble pølse og makaroni grateng. Smelt smør og fres løken. Bland så sausen i bollen og ha det over i en ildfast form og strø over revet ost
Krydre med salt, pepper og litt soyasaus. Hva er det med mennesker. Nesten litt lei meg, de er jo så søte de små dåhjortene, dådyr eller rådyr, som de også blir kalt, selv om det er tre forskjellige dyr av hjortefamilien
Jeg serverte kjøttspydene med gresk salat og ovnsbakte poteter. De har blant annet, det jeg tror må være verdens beste lammepølser, samt et stor utvalg av spekepølser, spekeskinker, pølser av alle slag, ferskt kjøtt av alle slag, både medog uten forskjellige marinader, fryste delikatesser som and og viltkjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.