Her blir varene levert etter bare to dager og man slipper den forbaska tollen. Som kjent er jeg svak for sjokolade og disse snackbarene dekker både sjokoladesuget i tillegg til at de inneholder supermat som gojibær, chiafrø, inkabær, mulberries og så videre
I dag følte jeg for en energibar etter trening, til jeg bestemmte meg for å lage det hjemmelaget. Energibar er noe jeg alltid har hatt lyst til å lage selv, så da ble det det
Sukkerfrie og lavkarbo karamellstengerNorsk100 g mykt smør*3/4 dl tagatesse*2 dl mandelmel1/4 dl glutenmel (hvetegluten)1/2 ts vaniljepulver1/2 ts natron- Rør smør og tagatesse lyst og luftig- Bland det tørre og ha i
For en stund siden prøvde jeg å lage min egen granola bar oppskrift, å det gikk veldig bra. Det er veldig greit å ha Granola bars liggende til man plutselig blir sulten, disse oppbevarer man i fryseren, så trenger ikke å tenke på at de blir dårlig
La müslli bar'ene avkjøles før du skjærer helt gjennom. Sett ovnen på 180 grader Celsius150 g smør75 g kokosblomst sukker75 g sukrinmelis100 g yaconsirupSmelt alt sammen og rør inn 250 g havregryn (gjerne en blanding av store og lettkokte)150 g hakket nøtter, frø og tørkede bærJeg brukte en blanding valnøtter, mandler, gresskarfrø, solsikkefrø, chiaxfrø, inka bær(physalis) og Goji bærHa oppi havregryn og valgte frø/nøtter og bær, og bland godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.