Kjøttet var ferdigstekt, fordi det var rester etter middagen indrefilet av svin med kokoskrema sopp, men eg skriver gjerne framgangsmetode på kjøttet igjen
Jeg er STOR fan av naturlige og rene råvarer fordi det smaker SÅ mye bedre og er mye sunnere enn behandlet mat som er tilsatt for eksempel salt og sukker
En knallgod kinesiskinspirert kyllingwok, som fort blir en gjenganger på kjøkkenet. Dette er i hvert fall en av mine favorittmiddager – du vet, en sånn som får gjestene til å be om oppskriften
Ingefær kan brukes til alt. I allefall det meste. I mammas kjøkken har ingefær blitt brukt like mye til wok som til suppe, salater, varme drikker og til og med i desserter
Denne retten er en sabotasje mot å bruke kyllingfileter uten skinn. Ja, jeg er rett og slett litt lei av å bruke rene og pene kyllingfileter og synes de er blitt kjedelige å bruke for tiden
/inneholder sponsorlinker. Hei. Nå har det vært to travle dager med en del møter, deriblant X-life og Cappelen Damm – men, det er heldigvis veldig hyggelige, givende møter som etterlater en del motivasjon, så det er bare å jobbe videre med innspill og idéer
Sjokolade kokoskrem. Skrevet 04. 05. 2015 kl. 11. 57Kategori. Frukost. Kommentarer(16). Mandag og ny veke. Eg deler som regel kjøttfri alternativer på mandager, og idag er det eit supert frukost, lunsj eller kveldsmattips eg vil gi en repriseoppskrift på
Her kommer endelig oppskriften på en gammel favoritt. Jansons fristelse er så enkel at jeg velger den når jeg tilberedre middag alene en hverdag på Lekendal
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.