Dette er en super god rett. Den passer like bra på tapasbordet, som en lunsjsnack. Disse kyllingwrappene kan du fint servere som en forrett, eller i kombinasjon med andre retter
Dette sukkerbrødet er alltid vellykket og hemmeligheten bak er lang pisketid. Jeg pisker alltid eggedosisen i 10 til 15 minutter før jeg sikter og vender forsiktig inn det tørre
Her kommer første oppskrift av mine favoritt julekaker. Denne oppskriften har jeg fått av min bror, og husker så godt alle årene jeg, mamma og pappa gikk til han sent lillejulaften og han serverte gløgg og disse "kakene"
Jeg syntes alltid at risboller var noe av det beste som ble servert i bursdager på barneskolen, men av en eller annen grunn ba jeg aldri mamma om å lage det hjemme
Høsten er for lengst et faktum og snart er vel vinteren rett rundt hjørnet også. Jeg spiser mye varm mat året rundt, men særlig godt er det når det er surt og kaldt ute
I kveld har vi lagd brente mandler, som ble veldig gode, derfor vil jeg dele oppskriften med dere. Jeg søkte etter oppskrift på nettet, og havnet inne på en annen blogg (fotballfrue), hvor ei hadde lagt igjen ei oppskrift i en kommentar (takk, Linda, for super oppskrift
Pepperkaker hører med blant julebaksten, så baker'n lagde deig i går, og nå i ettermiddag har vi kost oss med både lukta og smaken av nystekte pepperkaker
Desember måned ringes inn med litt julebakst, og hos oss er det hvite kakemenn som bakes først. Grunnen er enkel, de er så gode at det må bakes en runde til