Aromatisk linsesuppe
Kristin Koker
Kristin Koker
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • . 4 porsjoner
  • 2-3 dl grønne linser eller puy-linser* Bløtlegges i 8-12 timer Skift gjerne vann underveis.
  • 1-2 gulrøtter
  • 1-2 stilker selleri
  • 1/2 -1 løk olivenolje
  • 2-3 ts malt koriander
  • 2-3 ts malt spisskummen
  • 1-3 ts garam masala
  • 1 ts gurkemeie
  • 2-3 fedd hvitløk, hakket eller presset
  • 2-4 ts buljongpulver, eller bruk kraft om du har. Jeg bruker naturata gjærfritt/glutenfritt bukjongpulver, fra allergihylla i butikken.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.