Panert kylling med karrisaus
Hjemmelaget
Hjemmelaget
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 Porsjoner
  • 2 stk kyllingbryst
  • 1 stk Løk
  • 1/2 stk Løk
  • 3 stk Vårløk
  • 2 fedd Hvitløk
  • 25 gr Ingefær
  • 2 ss Soyasaus
  • 1 ss Karri
  • 30 gr Hvetemel
  • . 1 dl
  • 4 ss
  • 1 ts Sukker
  • 1 stk Egg
  • 2 porsjoner Ris
  • 2,5 dl Kyllingkraft
  • eller buljong
  • 4-5 minutter på hver side.Bruk en stavmikser og mos sausen glatt
  • 1 cm bredde. Ha en porsjon ris på hver tallerken, legg det ene kyllingbrystet

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.