Helstekt Indrefilet av svin - sellerirotpuree og timian/estragonsjy
Litt sprek, litt sprekere - men aldri sprekest -
Litt sprek, litt sprekere - men aldri sprekest -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 15 min Fordi jeg hadde klart og ta livet av timianplanten min mens jeg var på ferie la jeg timian under for mer smak
  •  
  • OPPSKRIFT (2 pers)
  • 400 g svin (råvekt) - (Blir cirka 300-350 gram ferdigstekt)
  • 400 g sellerirot
  • 65 g babyspinat
  • 1,5 dl lett matfløte
  • 10 gr bremykt
  • 1 dl hvitvin
  • 1 dl kyllingkraft
  • 1 ts dijonsennep
  • Estragon
  • Timian
  • Salt
  • Pepper
  •  
  • Næringsinnhold pr pers
  • 460 kcal 90 g proteiner
  • 10 g karbo
  • 30 g fett

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.