I dag ønsker jeg å dele det jeg mener er VERDENS BESTE oppskrift på blåskjell. Kjæresten min liker ikke blåskjell, men denne oppskriften slår an i alles munn – det kan jeg nesten garantere
2 kg blåskjell3 ss saltet smør4 sjarlottløk2 fedd hvitløk1 rød chili1 flaske bayer-ølsaften av en halv sitrongrovhakket bladpersilleVarm smør i en kjele og tilsett finhakket sjarlottløk. La skjellene dampe i dette i 5 minutter til de åpner seg. 2 kg blåskjell
Imens det blir blankt og fint, så skrubber jeg blåskjellene i kaldt vann og fjerner de som er knust. Deretter har jeg over eplejuice og sitronsaft i kjelen og har over blåskjellene
Blåskjell er relativt billig mat, og så utrolig godt. 1 kg Blåskjell. Hell i blåskjellene og la det koke i 4 minutter til blåskjellene åpner seg. 1 kg Blåskjell
Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Kamskjellene serverves rå sammen med limeskall, limesaft og salt. Del kamskjellene i tynne skiver. 2 kamskjell til hver personSaften av 1/2 limeLimeskall fra 1 limeNoen dryss Maldoon saltLitt kjørvel til pynt. Rimmis 2 kamskjell
Kamskjell er nydelig, og kan tilbredes på mange forskjellige måter. Kamskjell. Server kamskjellene med soyasausen, syltede tomater og pynt med noen blader koriander