og da jeg lurte litt på hva jeg skulle ha som tilbehør. til mine nakkekoteletter i dag,. Hell vann i formen til vannet rekker halveis opp på kotelettene,
Svinekoteletter med rotgrønnsaker og rødvinssjy. Kutt opp persillerot, gulrøtter og gulløk. Brun kotelettene lett i stekepanne med en kvist rosmarin og litt løk
Smak til med salt og pepper. Rett å slett for sulten til å huske. Jeg likte ikke så godt nakkekoteletter før, syntes rett å slett at de stort sett ble lett tørre å seige
olje til steking. Å panere er kjempe-lett og utrolig godt. Bruk litt mer olje enn du vanligvis ville brukt til steking, fordi paneringsbrødet vil trekke til seg noe
Årets første blogg handler om nakkekoteletter med tilbehør. Vi er ikke helt på plass med ukemeny og det hele, men vi har iallefall en slags plan fram til helgen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.