Det ble en annen enklere bunn i dag enn sist gang eg laget pizza, men ikke den samme som er i inspirasjons bloggen, det ble en bunn som eg har funnet på nettet og endret litt på
500 gram kjøttdeig1 boks landlord hakka tomater med kvitløk1 fedd kvitløk i tillegg - finhakka1 gulløk - hakka i bitarseltinsaltpeppermixcayenne pepperen skvett fløte'Potet'sausenca 400 gram skiva sellerirotca 1,5 pk kremfløte2 fedd kvitløk - finhakkaseltinsaltpepperKok fløten for seg sjøl ca 15-20 minutt, sånn at den tjuknar litt (fuktighet fordampar)
4-5 kyllingfileter. 4-500 g sopp, den du likar best eller får tak i. 3-4 fedd kvitløk. 3-4 ss creme fraiche. Lat dette putre til sellerirota er mør, 15-20 minutt iallefall. 4-5 kyllingfileter. 4-500 g sopp, den du likar best eller får tak i. 3-4 fedd kvitløk. 3-4 ss creme fraiche
3-4 porsjonar. 2-3 serranoskinkeskiver til kvar filet. 2-3 fedd kvitløk. ca 100-150 g paprika. surr så 2-3 serranoskinkeskiver rundt kvar kyllingfilet. resten av maten er ferdig, 10-15 minutt. Forkok blomkål og brokkolibukettar, 4-5 minutt. 2-3 serranoskinkeskiver til kvar filet. 2-3 fedd kvitløk. ca 100-150 g paprika
), de er ganske så gode - og det er skikkelig LCHF mat. Eg laget stor porsjon i dag - med to pakker kjøttdeig, det er nok lettere og raskere å lage med litt mindre kjøttdeig
Lavkarbo pizza uten mel og nøtter aka tofupizza. Lavkarbo pizza uten mel og nøtter aka tofupizza. Bunnen er lavkarbo og proteinrik, men best av alt er at den bare har 3 ingredienser. *Jeg har ikke prøvd å lage denne uten egg, men du kan prøve å erstatte egget med No-egg, ener-G eggerstatter eller linfrø”egg” tilsvarende 1-2 egg. 5-6 min på 230 grader bør gjøre susen. Håper det smaker Bunnen er lavkarbo og proteinrik, men best av alt er at den bare har 3 ingredienser En kjekk og kjapp bunn å lage om man får akutt lyst på hverdagspizza
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.