1 ss
salt og 1 ss sukker. Så tar du og strør 0,5 tskj utover en stor tallerken sammen med godt med frisk dill. Legg de tynne fiskeskivene oppå denne blandingen. Nå strør du ca 0,5 tskj av salt/sukker blandinger oppå skivene. Pluss mengder av frisk dill. Bruk altså tilsammen 1 tskj blanding pr stor tallerken. Snaue to tskj. var nok til 100 gram kveite og 200 gram laks hos oss.
Frossen fisk i filetter. /skrevet i samarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggen også. Fisk gir grønnsakene god smak, men føler du at retten trenger noe mer er rømme et godt bud fra min siden
Etter å ha googlet 'fiskegrateng' har jeg skjønt at det er mange måter å lage den på. Men i går bestemte jeg meg for å sette av litt kvalitetstid på kjøkkenet med ekte kjærlighet
Heller av vannet på grønnsakene og legger dem rundt fisken i formen. Barn er glad i ost, dette er derfor også en god måte å få dem til å spise litt mer grønt på
Etter dagens treningsøkt på Bakken Helse passa det veldig godt å lage en enkel fiskerett. (Jeg hadde også litt mais som jeg hadde oppå) Legg på de lett kokte gulrotbitene, hell over fløte evt
Fritert fisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Ha makrell i tomat på knekkebrødene til lunsj en dag, lag en fiskemiddag, som for eksempel denne enkle laksemiddagen, og ha røkelaks i omeletten til frokost en morgen
Bruker du fiskerester for å gi smak til basen, så er det OK, men tenk på at alt skal moses med mixer, så skinn og ben og annet vi ikke vil spise må ut før du bruker stavmixeren
)(jeg spiste ikke brødet, ble bare finere å ha det med på bildet. Dette er favoritt fisken min, altså torske filet dyppet i urteolje og gjemt bak et lag med tomater og løk
En garantert svor og saftig ribbe, og en rødkål det vil snakkes om i lang tid, og best av alt tilfredstillelsen av å lage et «outstanding» måltid på selve julaften
Nå bugner det av høstens rotgrønnsaker i butikkene, derfor var det bare å lesse på med ulike beter (gul og chioggia), gulrøtter, sukkererter og noen poteter
Kok ris etter anvisning på pakken. Kutt fisken i litt «maffige» terninger. Legg så i brekkbønnene og la dem bli tempererte før du legger i fisketerningene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.