Hurtiggravet fisk på èn time.
MATMANNEN
MATMANNEN
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 ss salt og 1 ss sukker. Så tar du og strør 0,5 tskj utover en stor tallerken sammen med godt med frisk dill. Legg de tynne fiskeskivene oppå denne blandingen. Nå strør du ca 0,5 tskj av salt/sukker blandinger oppå skivene. Pluss mengder av frisk dill. Bruk altså tilsammen 1 tskj blanding pr stor tallerken. Snaue to tskj. var nok til 100 gram kveite og 200 gram laks hos oss.
  • 100 gram kveitefilèt, 200 gram laksefilèt, 1 tskj salt / 1 tskj.sukker
  • 1 tskj hvitvinsedikk,
  • 1 ss sukker, salt pepper og finhakket dill

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.