♦ 3 dl glutenfritt havremel ♦ 3 dl glutenfri havregryn♦ 2 dl solsikkekjerner♦ 1 dl vann♦ 2-3 ts havsalt- Start med å legge linfrø og psyllium husk i de 4 desiliterene med vann
Denne grove pizzabunnen er et velsmakende, raskt og sunt alternativ til deg som er på jakt etter noe sunnere enn den klassiske lyse pizzabunnen av hvete
Glutenfritthavrebrød -saftig og kjempegodt. Jeg kom over en oppskrift på glutenfritt brød på bloggen til Cøliakikokken, og fant ut at jeg ville prøve den
Å bake brød er noe jeg egentlig synes er litt kjedelig, det blir så mye fæl oppvask etterpå. Og med et nurk som vokser i magen og dertilhørende lite energi og tålmodighet, måtte jeg prøve noe nytt da jeg innså at brødskuffen var tom og magen likeså
Disse rundstykkene er veldig smakfulle og saftige, de er gluten- og melkefrie. Du kan like gjerne lage dobbel porsjon, for de er helt supre å ha i fryseren
Glutenfrie deiger er ofte veldig løse, og de ferdige brødproduktene faller ofte lett fra hverandre. Har du fiberhusk i deigen, binder den deigen sammen, og du får en lettere deig å jobbe med og et mer kompakt resultat
Dette er nok til 2 brød, saftig og godt. )1 pakke fersk gjær6 dl vann3 ss olje1/2 ts sukker4 dl havregryn1,5 dl sammalt rug, grov2 dl revet gulrøtter4,5 dl sammalt hvete4,5 dl hvetemellitt havregryn til pyntSmuldre gjæren i lunkent vann, ha så i oljen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.