Disse havreknekkebrødene er enkle å lage, de smaker nydelig og de metter veldig. Mannen og jeg spiste opp alle knekkebrødene på to dager så da var jeg nødt til å lage en ny porsjon
Det glutenfrie melet gjør kaken luftig så reduserte litt på bakepulveret. Har delt kaka i 2 fordi deter godt å kjenne smaken på sukkerbrødet , ikke bare krem og marsipan
Dette er absolutt de beste rundstykkene jeg noen gang har smakt siden mitt "glutenfrie liv" startet. -) Glutenfrie rundstykker har veldig lett for å bli tørre og harde, men disse rundstykkene var virkelig ferske, safitge og myke
Pizzabunn6 dl vann2 ss fiberhusk1 pk tørrgjær1 ts pizzakrydder (med tørkede urter som oregano, paprika, timian)2 ss god olivenolje6 dl Semper grov mix eller Schär mix B2 dl jyttemjøl1 ts saltVarm vannet til fingervarmt og tilsett husk og gjær
Jeg har alltid vært veldig glad i å både bake og spise gjærbakst, spesielt søt gjærbakst. Jeg tåler ikke melstøv så jeg kan ikke bake med vanlig mel og jeg savner følelsen av en ordentlig gjærdeig mellom hendene
Etter å ha prøvd oppskrifter på tortilla-lefser som både ble helt stive og helt omelett-pannekake har jeg endelig funnet en oppskrift på glutenfrie tortilla-lefser som funker
Hei hei. God lille lørdag og 4. Desember. Bære 20. dager til julaften. I dag skal du få oppskriften på et enkelt, næringsrikt og glutenfritt brød laget med ulike meltyper
Dessuten kan du gjøre de helt glutenfrie og enda sunnere. Det er så enkelt og lettvint å lage knekkebrød og det forundrer meg at folk gidder å bruke penger på ferdigprodukter som dette
Enkle gode knekkebrød som er glutenfrie og fine for de som lever på en lavkarbo diett. Bre røren utover et bakepapirkledd stekebrett, bruk en slikkepott dyppet i vann så går det lettere, det blir sprøere og bedre knekkebrød jo tynnere du greier å bre røren utover
Slik lager du kjapt og enkelt glutenfrie og lyse knekkebrød. Du kan bytte ut bokhvete flakene med glutenfrie havregryn og du kan tilsette tørkede urter for mer smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.