I mine øyne, bør en asiatisk salat kunne spises for seg selv, såvel som sammen med andre retter. Bland inn sausen med salaten Notat Denne kan fint stå en stund i kjøleskap
1 rød chili, skrap ut frøene og hakkes fint1 hvitløk fedd knuses4 ss olivenolje1 kork sesamolje2 ss soyasaussaften av 1 sitronBland dette godt og la stå 10 min før grønnsakene blandes godt med dressingenSøtpotetmos. 3 søtpoteter vaskes godt, og deles i store biter og has i en stekepose sammen med 1 delt lime, stek dette i stekeovnen ved 210 grader i ca 40 min eller til potetene er skikkelig møre, mos potetene med en gaffel, press ut saften av limen, pluss slå over kraften som dannet seg i stekeposen. 1/2 chili, ta ut frøene og hakkes1/2 potte koriander, hakkeslitt olivenoljesalt/pepper2 ss mangochutnysaften av 1 limeAlt dette blandes med mosenServer dette til stekt indrefilet eller hvit stekt fisk 1 brokkoli
I mine øyne, bør en salat kunne spises for seg selv, såvel som sammen med andre retter. a chili, sesamolje og cashewnøtter, som er typisk for en del asiatiske retter
Salat med mango, bacon og hvitløk. Server salaten med et godt brød til – kjempemegafantastisk godt. Denne salaten har vi lagd i mange år og er en av våre favorittsalater
Spennende kyllingrett med masse gode asiatiske smaker. Jeg anbefaler å bruke den, men dersom du ikke har, så går det bra å smake seg til med salt i stedet
Bytter gjerne ut den vanelige salaten med denne til både pasta, grillmat og kyllingretter. Blir det rester igjen av salaten kan du spare på steinen og legge den i før du pakker bollen inn med plast og setter i kjøl
Bland dem med olje, frø og krydder. Følg med på slutten av steketiden så de ikke svir seg. Jeg serverte salaten sammen med gratinerte pannekaker (vegetar), og oppskriften på disse legger jeg ut i morgen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.