Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, ogmed litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Solen tittet frem og lyste omkapp med "skogens gull"Soppen stekes i ovn,noe som gjør hele prosessen latterlig enkel,og som samtidig gir en fantastisk god kraft å dyppe f
Den esken med solgule kantareller som står i grønnsaksdisken i butikken frister meg noe aldeles utrolig - jeg kan rett og slett ikke gå forbi uten å fylle en pose
Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er sopp år i år, og for meg som forvandles til krøsemaja når høsten setter inn er det rimelig hardt medskogen full av blåbær og kantarell
Lange er en fisk jeg får stadig mer sans for, og prøver den ut med forskjellig tilbehør. Denne gangen valgte jeg å panere den, hadde ovnsstekte poteter, hvite asparges og hollandaise ved siden av
Det var breiflabb filet, og da er det godt å steike fisken. Tilbud på breiflabb må man benytte seg av, det er en utrolig god fisk, som er i overkant dyr til vanlig
Nå skal dere få en med #persille og #parmesan, samt en kjempegod potetsalat med masse smak til. Pisk sammen egg og matfløte i en bolle, og rør inn finhakket persille
Knekk og pisk et egg med litt godt med salt, rull fisken godt i egge, og så over i peneringsmel. Min datter er hjemme og hun spiser helst fisk,, sjømat eller vegetarmat fremfor kjøtt, og da må jo mor svinge seg
), og nå også sammen med fisk. Sammen medbreiflabb ble dette en skikkelig festmiddag av dimensjoner. Jeg har brukt den i kaker, frokostbarer og brød, i gryteretter, som deilig tilbehør til pinnekjøtt (perfekt erstatning for kålrotstappe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.