Inngangen til påsken var iferd med å blåse bort med uvær og dårlig stemning i skiløypa, inntil våre gode artistvenner Monika Nordli og Steinar Albrigtsen kom på middag
Det er ikke alltid man kan blogge da andre ting kommer i veien, som f. eks. når ungen kommer hjem med de kjente "første halvåret sykdommene fra barnehagen"
Hei igjen alle sammen. Jeg fikk så mange positive tilbakemeldinger etter mitt forrige innlegg med oppskrift på foccacia, så jeg vil også gjerne dele denne oppskriften på panini med dere
Her er en rask og god rett, som minner veldig om gresk gyros. Det er krydderene som gjør susen. Bruk gjerne ferdig pitabrød som du varmer noen minutter i ovnen
Nybakt foccacia brød er fantastisk godt, og går ofte ned på høykant både hos store og små. Denne oppskriften har jeg gitt videre til mange, og den er super enkel å lage
Foccaciadeig. 1 kg hvetemel. 1/2 pakke tørrgjær. 2 ts honning. 1 ss sukker. 1 ss salt. Ca 9 dl lunket vann. Om du sikter hvetemelet blir brødet enda luftigere
Tradisjonen og regelen sier at man ikke skal spise kjøtt på Langfredag … Jeg må innrømme at jeg ikke alltid har overholdt hverken regler eller tradisjoner når det gjelder maten, sett bort ifra julematen selvsagt
Jeg er veldig glad i supergrønnsaken brokkoli siden den er ekstra rik på vitaminer og mineraler så jeg spiste bare 1/2 brokkoli ved siden av, pluss at jeg drysset over en neve usaltede cashewnøtter
Dette var en så deilig og mettende middagsrett. Til 2 porsjoner. 2 kyllingfilet4 skiver bacon1-2 båter hvitløk1 liten rød paprika3 ss purreløk eller vårløk1 - 1,5 dl kremfløteSmør til steking