Syltet kål , svensk pizzasalat. 13. 10. 2014 kl. 12. 00 i. Div tilbehør mat. Ingen kommentarer. Oppskrift. Jeg har brukt 2 små hodekål1/2 papairka1 chilli5 fedd hvitløk1 ss hjemmelaget italiensk krydderblanding (Oppskrift finner du her)2 ts timian2-3 ss rapseoljeBland alt, og trøkk det tett tett oppi glassene
Denne lettvinte retten er ikke noen revolusjon på middagsfronten, men mer et middagstips. Foreldrene mine pleide å spise «skjell» på lørdagene, jeg bare droppet skjellene og lagde en middagsvariant med poteter og litt røket laks
Om ønskelig, kan du lage saus frakålkraften ved å blande denne med en kjøttbuljongterning, mel eller maizena, evt en dæsj worchestershiresaus, litt soyasaus og f eks litt ripsgele
Lapskaus har vel aldri vært en spesielt spenstig middag, men det kan være godt i ny og ne. I går var det far og datter som satt aller mest pris på middagen
Godt tilbehør til kjøttkakene jeg la ut oppskrift på tidligere denne uken. 4 gulrøtter½ kålhode3-4 ss smør3-4 ss hvetemelca 6 dl melksalt/pepperrevet muskat Del gulrøttene i skiver og snitt kålhodet (her har jeg brukt savoykål, men vanlig hvit kål er like bra)
dette er en kokebok for de som ønsker "gammeldagse" oppskrifter fra før i tiden. jeg har nemmelig fått meg ny kokebok som lyder navnet "Norsk husmannskost"
Det første eg høyrer når «gubben» kjem inn døra er. «Steik kor godt her lukta. » Det lova veffal godt. ) Men om ditte går gjennom smaksganane til ein som er gjennombarka «norsk» i matvegen er heller vanskelig å vite…
Heller av vannet, putter en dæsj smør og litt melk, salt, pepper og et par spiseskjeer creme fraiche oppi og knuser det til stappe med det redskapet du ser på bilde
Slippen restaurant i Fredrikstad serverer boknafisk fra «Halvors tradisjonsfisk» i Tromsø. Denne boknafiskoppskriften fra Slippen, smaker fortreffelig med kremet kål, bacon, mandelpoteter og gulrøtter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.