Svinkeknoke i trykkoker {Stinco di maiale}
Capomano
Capomano
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1,6 kg svineknoke
  • 3 gulrøtter 2 stangselleri
  • 2 skrellede mandelpoteter
  • 1/4 kålrot (medium størrelse)
  • 1/2 gul løk
  • 3 sjalottløk
  • 4 fedd hvitløk
  • 10 cm hvit purrestilk
  • 3 store champignon
  • 2 store stilker bladpersille
  • 50 gr smør (saltet)
  • 8 middels tomater (f.eks. delicioso)
  • olivenolje
  • 4 pepperkorn
  • 1/2 ts tørket oregano
  • 1/2 ts tørket timian
  • 2 laurbærblad
  • 2 grønne kardemommer
  • 1 ts salt
  • 0,5 dl hvitvin
  • 2,5 dl rødvin
  • 5,0 dl vann

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.