Om du lurer på hva dulce de leche kan brukes til, har jeg ingenfullstendigliste. Det eneste du trenger for å gjenskape den Sør-Amerikanskeavstammingen, er en boks søt kondensert melk, en trykkoker og vann
Med inspirasjon fra ModernistCuisine, Heston Blumenthal og Trine’s matblogg ble en veldig spennende variant av kremet jordskokksuppe kreert på kjøkkenet idag
Med trykkokeri hus trenger du ikke lenger sette av tre timertildamping av pinnekjøtt. Pinnekjøtttilberedt på utradisjoneltvisinnbyrtil å leke jul allerede i november
grovhakk og ha oppitrykkokeren sammen med de øvrigeingrediensene. Hivoppi det du har av ingredienser og fyll på med vann til å dekke grønnsakene og vel så det
Bruk ett kjøkkenredskap ikke hendene, for det er veldig varm damp. Når man tilbereder den itrykkoker, så får man ikke sprøtt skinn, men selve kyllingenblirskikkeligsaftig og smakfull
Kraft itrykkoker kan gjøres unna på et par timer fra du begynner til kraften er ferdig, men i boken Heston Bluhmentahl at home, raffineres prosessen - han koker i tre omganger
Jerngryte/kasserolle/trykkoker. uten disse godsakene innabordsblirikke lammelåret noe god på smak. Heiigjen og god påske til alle dere leserne der ute i verden
Svineknoker er en av mine absolutte favorittingredienser. Dette kan jo stamme fra min bestemors gamle gule ertesuppe, noe som har gjort at det stort sett er der jeg har brukt knokene tidligere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.