Mandagens middag var ost- og skinkegrateng etter en Grete Roede-oppskrift. Jeg klarer veldig sjelden å følge en oppskrift til punkt og prikke, må liksom tilføre min egen vri
På søndag var det farsdag, så da ble det middag etter ønskemål fra husbonden. Han er veldig glad i sjampinjonger og ettersom vi en tidligere uke hadde fått en deilig oppskrift fra godtlevert, så passet det å lage den en gang til, med litt små endringer
Den er super på å gi tips på gode hverdagsmiddager som ikke tar lang tid å lage, og så har den i tillegg eget kapittel om helgemiddager - hvor jeg fant denne
Luftig pølsegrateng. Jeg vet jeg har lagt ut oppskrift på pølsegrateng en rekke ganger, men denne versjonen ble så god at jeg bare må legge ut den også
En enkel, barnevennlig og ovnsbakt middag. Sett ovnen på 200 grader. Til bunnen trenger du. 1 blomkål100 g philadelphiaost100 g gulost100 g cheddarsalt og pepperKok blomkålen mør
Jeg er nok ikke det eneste som synes det er stress å steke kjøttboller i pannen. Enten er den for varm eller for kald, så er de for seige eller så henger de ikke sammen
. Forrige helg tilbrakte vi stort sett inne på gave- og interiørmessen på Lillestrøm. Der var det en lukket innkjøpsmesse med alle nyheter innen gave og interiør
Mine barn er ikke så glade i fisk, men fiskekaker er alltid populert. Noen ganger lager jeg dem selv, men i denne oppskiften er det brukt ferdige ferske fiskekaker fra Manger Mat
Gratinerte kyllingfiléter med tomatsalat. . Mai er en deilig måned. I år starter vi ut med en fridag midt i uka, og så følger tre uker som alle inneholder ekstra fridager