Hjemmelagde vårruller er kanskje noe av det beste som finnes. Så godt. Ikke er det vanskelig å lage heller, det krever bare litt øvelse for å rulle vårrullene
For et par år siden lærte Alex meg å lage aïoli - den lettvine varianten. I helgen ble mammas samboer feiret, og jeg hadde sagt jeg ville stille med foccaccia og aïoli
Dette er en grunnoppskrift, som alle bør ha i oppskriftsboka eller i bakhodet. Aioli er en kald saus eller krem - også kalt hvitløksmajones - som er vanlig i Middelhavslandene, fremfor alt i Spania
OK, her er den perfekte frokost, snack, forrett eller middag. Passer til alt. Du varierer den like lett. Og er så enkelt at du kan forberede det på 5 minutter
Hei alle sammen. Jeg håper dere har bra på en sånn fin høstdag som denne. Idag er det cupcake kurs i Sandnes, og i morgen er det Stavanger som står på tur, og på fredag & lørdag er det Cupcake kurs i vakre Bergen
God morgen kjære lesere. Endelig er det helg igjen og snart 3. advent. Tiden går så altfor fort. Håper dere har det bra og at dere ser fram imot å feire jul