Oppskriftenpåbbq-sausen ligger under Tilbehør påbloggen min, eller sjekk ut bloggen til Jørn Hoel, Troffelhelt , hvor alle grilloppskiftene er Grillsjefen sin
Så legger du pølsene opp i sausen og koker de ferdig på svak varme sånn at de holder seg saftig. MEN, det krever en super Bratwurst, og jeg brukte sveitsiske som jeg hadde med meg fra Sveits
Jeg har også lagt ut oppskrift på grillkrydder og bbq-saus her sammen med pulled pork. Bbq-sausen bør være en amerikansk type, feks Hickory brown sugar eller lignende (dette kan man jo også lage selv)
Lägg köttet i enugns-tålig gryta. Dennagången gjorde jag det på M. När du kommer till jobbet, kör det i micron och bered dig på "hundögon" ifrån dina kollegor som sitter med svettiga mackor och frukt
Jeg valgte å bruke rispapir (sånn du bruker til ferske vårruller) som “skinn” til pølsene, og etter min mening fungerte det veldig bra i tillegg til å være en skikkelig kreativ løsning *klapp påegen skulder*
Kan spises til middag, blandes i salater, haes på raw eller ikke-raw sandwicher osv. Sauerkrauten er proppfull av gode bakterier, enzymer, fytokjemikalier, a vitamin, b- (inkl
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.