And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
0. hot and sour kinesisk suppe. Publisert 22. 07. 2016 klokken 17. 54. Selv om jeg definitivt ikke er noe suppe-menneske, falt denne riktig godt i smak
Sprøstekt and er en av de beste asiatiske rettene jeg vet om. Det er kjempe enkelt å lage og kjøttet smaker så nydelig at jeg synes det er greit med enkelt tilbehør av raskt wokede grønnsaker i sesamolje og soyasaus
Chips. Skrell potetene og kutt dem i grove chips. Skyll chipsen i rennende kaldt vann i 5 minutter. Kok potetchipsen i lettsaltet vann, stille og rolig, til potetene blir møre
En deilig helstekt and med sprøtt skinn og saftig kjøtt. Nammis. Jeg er veldig glad i fjernsynskjøkken, og synes både danskene og svenskene lager mye bra
Music and shots for everybody. Publisert 09. 02. 2015 kl. 13. 00. Ligger i kategorien. Hverdag. Først må jeg jo si tusen takk for alle innspill og tilbakemeldinger
Endelig har jeg kamera igjen. Jeg solgte det jeg hadde for en stund tilbake, og har bare brukt mannen sitt, men det er såå stort og tungt, og har vært på reparasjon i lang tid nå, så nå bestemte jeg meg for å kjøpe meg mitt eget igjen
Man må jo ha saus. En deilig, fyldig saus med smak av deilig andefett. Nammis. Misforstå meg rett. Anden (lenke) var knallgod, men det var denne sausen som virkelig gjorde festen
Cardio and Core. The way I do it. Skrevet 06. 06. 2015 kl. 16. 59Kategori. Øvelser. Kommentarer(4). For to uker siden delte jeg et innlegg om hvordan jeg selv trener bein og rumpe
Den desidert beste formen for biffmiddag jeg får, er når jeg bruker mør biff og scampi sammen. Surf & Turf er en betegnelse på mat som blander førsteklasses kjøtt med delikatesser fra havet
Når man har fokus på korte, effektive treningsøkter og trening man kan gjøre når som helst og hvor som helst er det fort gjort å ha fokus på de store tingene, det som er enkelt å trene uten utstyr - underkropp
Saftig andekjøtt med spennende krydder og friske grønnsaker. En festmiddag. Andekjøttet hadde ligger og stirret på meg fra frysedisken hos min lokale kjøpmann i noen uker, og for hver handlemandag ble det vanskeligere å gå ufortrødent forbi
I hele min oppvekst, ble svinekotteletter servert på tradisjonelt vis, stekt med poteter og surkål. Godt er det at en har klart å bryte ute av den kjedelige sirkelen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.