Noen ganger blir man rett og slett matlei, og inspirasjonenvirker å ha forlatt både kjærestekokken og koldjomfrua hans…Det har vært en rar periode med dødsfall i nærmeste familie – broren tilSvein døde brått for noen uker siden… Avløst av Sveins spørsmål om jeg ville være kvinneni hans liv, og en vakker ring med et hjerte av gull… Så våkner man en smule fra dvalen igjen og får lyst til å nyte livet på nytt
Jeg har brukt minleirgryte Schlemmetopf. Da ble det endeligeltefritt brød her hos meg også. Bruker du leirgryte, så må du huske på at den må stå i vann
Å koke pinnekjøttileirgryte er utrolig smart. Kjøttet beholder saftigheten og koker ikke tørt. Legg lokket på og sett leirgryteni kald ovn på nederste rille
Steking av brød ileirgryte. Dette brødet ble til ved litt fjerne forhold. Varm leirgryteni ovnen. Deigen ble laget, men i løpet av kvelden ble den avglemt…
Å lage bacalao ileirgryte er en fin måte å tilberede denne retten på. Dessuten er det smart å lage og smake til den tomatbaserte sausen med løk og diverse på forhånd
Svinestek er ikkebillig mat, men jeg kommer definitivttil å lage dette igjen for dette var en hit. 1 - 1 1/2 kg svinestek. 2 hvitløksfedd. 1 - 1 1/2 kg svinestek. 2 løk 2 hvitløksfedd 2 tomater 2,5 dl øl
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.