Rompeldonk

Rompeldonk

Thai-kylling i leirgryte

Thai-kylling i leirgryte

Ved bruk av leirgryte i matlagingen heves smakene betraktelig. Dette er en Thai-gryte hvor lime, chili og hvitløk er en viktig ingrediens
KYLLINGLÅR I LEIRGRYTE

KYLLINGLÅR I LEIRGRYTE

En enkel måte å lage middag på, og så saftig kjøttet blir. Laget mat til bare 2 personer i dag, men det er jo bare å fordoble oppskriften til 4
Parmakylling

Parmakylling

Hemmeligheten bak god mat er ikke nødvendigvis kokken – men gode råvarer og riktig tilberedning. Gode råvarer i denne retten er ekte Parmaskinke (Prosciutto di Parma), stangekylling, uvoksede sitroner og friske urter
Provencalsk søndag

Provencalsk søndag

Søndager er late. For meg er det viktig å lage mat som kan passe seg selv mens jeg gjør andre ting. Denne provencalske gryten er perfekt mat for slike late dager

Laks, blomkål og potet i form

Jeg har vært på skitur i helgen og latt både blogging og Internett hvile. Herlig. Skitur er derimot ikke ensbetydende med sunn mat