Jeg har valgt å lage sjokolademakronermed to ulike typer fyll. Jeg er veldig glad i sjokolade, og med Øysteins «etterlysning» etter mindre søte makroner laget jeg disse
Sjokolademakronermed salt karamell. så jeg blogger dem med litt sprekker og jeg. Bland sammen melis, mandelmel og kakao, sikt i marengsen, og vend forsiktig inn med slikkepott
Makroner3 romtempererte eggehviter1/8 ts salt40 g sukker (gjerne finkornet)100 g hasselnøtter200 g melis2 ts kakaoFyll100 g mørk sjokolade15 g delfiafett Ha eggehviter og salt i en bolle og pisk til det begynner å skumme
Suksessterte er en av de beste kakene jeg vet om, og siden makroner er laget med mandler, tenkte jeg at suksesskrem kan være godt inni, og det var riktig
På tide med en enkel liten ny sjokoladetrøffel. Kaffetrøffel. En tilnærming med kun mørk sjokolade og mynte vil aldri bli det samme som en mørk sjokolade med myntefyll, men denne trøffelen smaker også svært godt
Kaffetrøffel Du trenger. En ny sjokoladetrøffel, med utgångspunkt i samme oppskrift som tidligere. Denne kan lages med whisky, cognac eller det brennevinet du ønsker
Sjokolade ganache (sjokoladekrem) er et klassisk fyll for sjokolademakroner Veldig greit med hjelp. Min svigerinne er fra Texas, og etter lang tid med reising fram og tilbake hadde de bestemt seg for at dette var den store kjærligheten
Jeg beundrer alle de som tryller frem fantastiske, sukkersøte, eventyrlige cup cakes, men har ikke helt tålmodigheten til å dekorere dem, så her i huset blir det muffins med et tynt lag smørkrem eller melisglasur i skrikende farger
(Vil du ha sjokolademakroner, så tilsettes ca. I tillegg bør du ha en bolle med sikt i, stående klart. Hel hele mandler (enten skoldede eller med skall) i blenderen
Kaffetrøffel. Denne gangen har jeg krydret den med kardemomme. En av de første tingene jeg spiste med min kone Pernille var sjokoladetrøffler med kardemomme på en sjokoladebar med navn Moliere i Bergen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.