Kremet fiskesuppe med laks og kamskjell
Kokebloggen
Kokebloggen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 250 g laks, i terninger
  • 200 g kamskjell
  • 1 gul løk, finhakket
  • 1 rød chili, finhakket
  • 2 små purreløk, finhakket
  • 2 poteter, i tynne staver
  • 2 gulrøtter, i tynne staver
  • 5 dl fiskekraft
  • 2 dl fløte
  • 100 g smør
  • 30 g gressløk, grovhakket
  • 1/2 sitron, saften
  • salt og pepper
  • olje til steking
  • 200 g reker
  • 2 ss akasiehonning
  • 2 ss soyasaus
  • olje til steking

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.