Denne kyllingformen kan du gjøre veldig enkel ved å bruke ferdig grillet kylling, men når det er sagt er denne kyllingformen aller best med ferske kyllingfileter
KyllingformCremeFraiche servert med «baconris». 1 kyllingfilet pr pers ( eller 2-3 kyllingindrefileter), ½ l lett cremefraiche (cf) til koking, ca 2-3 never med hakket spinat( den kan gjerne være frossen), 1-2 vårløk, ost til topping, cherrytomater, litt fetaost og evt oliven
Fløtegratinert fisk med ost og crême Fraiche 2017-07-27 10. Fisk trenger ikke å være kjedelig, denne fløtegratinerte fisken er kjempegod og så enkel å lage
Tilsett hvetemel, bakepulver, vaniljeekstrakt, kanel og cremefraiche. Mor laget eplekake med creme fraice når jeg var yngre og jeg husker at den var kjempegod
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.