Laks og ørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør. Legg laks og asparges i en ildfast form og dryss over sjalottløken, smør, salt og pepper
Form til åtte burgere, det enkleste er og forme burgeren og legge den rett i panna eller på grillen. Eller legg dem på grillen på smurt aluminumsfolie og grill dem noen minutter på hver side
skrell potetene og kok dem møre/ eller bruk gårsdagens middag. legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen
Helstekt laks med purre og sitron er for meg den klassiske måten å tilberede laks på. Legg laksefileten med skinnsiden ned i en langpanne kledd med aluminums folie
Identisk er det nok ikke, men denne varianten er ikke så veldig langt unna heller. Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
I dag kommer oppskrift på en nydelig laksemiddag. ) For deg som ikke er superglad i fisk, men som ønsker å få med seg alle de gode næringsstoffene og fettsyrene du får gjennom laks, så prøv denne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.