Moussaka er en tradisjonell gresk rett med etterhvert godt fotfeste også i Norge. Grekerne bruker som oftest lammekjøtt, men her til lands er det nok malt kjøttdeig fra okse som er mest brukt
Hjemmelaget moussaka. postet. 21. 09. 2013 - klokken. 18. 56 - kategori. Mat -. Ingen kommentarer. Da jeg var i Hellas i sommer, spiste jeg moussaka nesten hver dag
Moussaka. Moussaka lags med aubergine i bunnen, kjøttsaus over og så ostesaus med ost over på toppen. 2 Auberginesmør eller rapsoljesalt og pepperBegynn med aubergine
Siden har jeg nytt hjemmelaget eplecider på kveldstid. Å lage egen sprudlende cider er langt enklere enn man kan forestille seg og milde himmel så godt
God lørdag dere,. I dag skal jeg friste dere med supergode kokosboller. Har egentlig alltid trodd dette har vært vanskelig, men jammen var det enkelt og de smakte bedre dem du kjøper i butikken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.