Her sammen med den andre lammegryten som legges ut senere denne uken. Middelhavsgryte med lam, bakte småpoteter og urtechiffonadeI butikken finner du nå masse billig "fårikålkjøtt"
Ingenting varmer så godt som en skikkelig kjøttgryte. Først varmer det i mange timer på kjøkkenet, og den gode lukta får rikelig med tid til å spre seg i huset
Lammegryte med karri. Lammegryten eller tagine lages tradisjonelt i en leirgryte så har du den gamle fra 80-tallet stående er dette en perfekt anledning til å ta den frem
Salt og pepre godt, og brun det lett over sterk varme. Hell på Marsala, og la det frese over sterk varme til alt er mørkebrunt og væsken er kokt halvveis inn
Her finner du den andre lammegryten på bildet. Svineknoke i RomertopfHelstekt kylling i RömertopfBibringe i RömertopfPappas sorte gryteFårikålMiddelhavs lammegryte 500 gram fårikål
Bland så ut med ønsket mengde vann (smak gjerne til om du ønsker mildere eller sterkere suppe). Jeg elsker alt som er supersyrlig, passe salt og passe sterkt
Her deler jeg en sterk tomat chutney med deg. Chutney betyr mos eller puré av frukt eller grønnsaker. Forskjellen fra syltetøy er at det brukes en god del krydder og mindre sukker
Den friske sitronen, den sterke ingefæren og den søte honningen. Nå kan du smake til,synes du drikken er sterk nok fjerner du ingefæren,hvis ikke lar du den ligge i,drikken vil da bli enda litt sterkere
Mat som lager seg selv er ikke noe nytt på denne bloggen, men denne gangen hadde jeg tenkt å gi deg treningsprogrammet du rekker å ta på stuegulvet mens godsakene putrer i gryta
Dette er en nydelig og smakfull lammegryte som er enkel å lage. Posted by Torill Anita. Tweet. Du kan du bruke det kjøttet du vil, lammelår eller lammebog for eksempel
Indisk Lammegryte. 05. 10. 2014 kl. 17. 54 i. Kjøttretter. 2 kommentarer. 900 g skive kjøtt fra lammelår eller annet ferskt fårekjøtt2 kinahvitløk1 løkCa
En deilig lammegryte som varmer kroppen godt i høstkulda. Lammegryte med kikerter og erter – 4 pers. Den må kokes en stund for at den skal bli mør, men det er verd ventetiden
Skjær kjøtt, løk, gulrot og sellerirot i terninger. Finhakk hvitløken. Brun kjøttet i en jerngryte i olivenolje, tilsett løken og la den frese med til den er blank og fin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.